Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Wijnkisten

Luxe 1, 2 of 3 vaks houten wijnkisten

Wanneer u bij ons wijn of champagnes besteld, worden deze verzonden in fraaie 1, 2 of 3 vaks houten wijnkisten. Onze wijnkisten zorgen ervoor dat de wijn veilig en op een mooie manier gepresenteerd wordt aan de ontvanger van het wijngeschenk. Onze wijnkisten maken van uw geschenk een feestelijk cadeau en is bij uitstek geschikt voor elke gelegenheid.

Extra luxe wijnkisten voor wijn

Wilt u het geschenk nog specialer maken? Kies dan voor onze extra luxe wijnkisten. Deze wijnkisten zijn bijzonder mooi afgewerkt en voorzien van een handige schuifdeksel. Dit geeft het geheel een nog luxere uitstraling en de ontvanger van het wijngeschenk kan dit mooie wijnkistje bewaren omdat de schuifdeksel niet kapot gaat bij het openmaken zoals dit vaak gebeurd bij reguliere wijnkisten. Wij verzenden de wijnkisten ter bescherming in een kartonnen doos zodat deze niet beschadigd tijdens de verzending.

Voeg een persoonlijke touch toe bij uw wijnkist cadeau

Als u het wijnkist cadeau een persoonlijke touch wilt geven, stuur dan een GRATIS kaartje mee met een persoonlijke groet, wens of felicitatie. U geeft eenvoudig online, tijdens het bestelproces, uw tekst door en Wijnkist-Kopen.nl stuurt een leuk kaartje in het wijnkistje mee. Een kaartje met uw boodschap voegt een persoonlijke touch toe!

Goed gevulde wijnkisten bestelt u online bij Wijnkisten-Kopen.nl

Wijnkisten van topkwaliteit vindt u bij Wijnkisten-Kopen.nl. Verras iemand met één van onze goed gevulde wijnkisten om uw blijk van waardering aan uw zakelijke en privérelaties te tonen. Onze wijnkisten vormen een prachtige verpakking voor onze kwaliteitswijnen en champagnes. Wij bieden u een zeer ruim assortiment met wijnkisten uit maar liefst zeven verschillende wijnlanden. Hierdoor zit er altijd wel een fles wijn tussen die de ontvanger zeer zal bevallen!

Wijnkisten van topkwaliteit

Wijn en vaker nog champagne wordt vooral gedronken op speciale gelegenheden of om iets speciaals te vieren en zijn daarom uitermate geschikt om als cadeau te laten bezorgen. Wij hebben speciaal voor u wijnkisten samengesteld met wijnen uit Argentinië, Chili, Spanje, Italië, Frankrijk,  Zuid-Afrika en Australië. Wij bieden wijnkisten in iedere prijsklasse en verpakken u wijn of champagne geschenk dan ook graag voor u in een luxe wijnkist of houten schuifkistje.

Lekkere wijnkisten om te kopen:

Naar boven