Heeft u een vraag? 035 - 52 53 440

>Wijnkist

Luxe 1, 2 of 3 vaks houten wijnkistjes

Wanneer u bij ons wijn of champagnes besteld, worden deze verzonden in fraaie 1, 2 of 4 vaks houten wijnkistjes. Onze wijnkistjes zorgen ervoor dat de wijn veilig en op een mooie manier gepresenteerd wordt aan de ontvanger van het wijngeschenk. Een wijnkistje maakt van uw geschenk een feestelijk cadeau en is bij uitstek geschikt voor elke gelegenheid.

Extra luxe wijnkist voor wijn

Wilt u het geschenk nog specialer maken? Kies dan voor onze extra luxe wijnkist. Deze wijnkist is bijzonder mooi afgewerkt en voorzien van een handige schuifdeksel. Dit geeft het geheel een nog luxere uitstraling en de ontvanger van het wijngeschenk kan dit mooie wijnkistje bewaren omdat de schuifdeksel niet kapot gaat bij het openmaken zoals dit vaak gebeurd bij reguliere wijnkistjes. Wij verzenden de wijnkist ter bescherming in een kartonnen doos zodat deze niet beschadigd tijdens de verzending.

Voeg een persoonlijke touch toe bij uw wijnkist cadeau

Als u het wijnkist cadeau een persoonlijke touch wilt geven, stuur dan een GRATIS kaartje mee met een persoonlijke groet, wens of felicitatie. U geeft eenvoudig online, tijdens het bestelproces, uw tekst door en Wijnkisten-Kopen.nl stuurt een leuk kaartje in het wijnkistje mee. Een kaartje met uw boodschap voegt een persoonlijke touch toe!

Een wijnkist van topkwaliteit vindt u bij Wijnkisten-Kopen.nl

Verras iemand met een goed gevuld wijnkistje om uw blijk van waardering aan uw zakelijke en privérelaties te tonen. De wijnkist vormt een prachtige verpakking voor onze kwaliteitswijnen en champagnes. Wij bieden u een zeer ruim assortiment met wijnkisten uit maar liefst zeven verschillende wijnlanden. Hierdoor zit er altijd wel een fles wijn tussen die de ontvanger zeer zal bevallen!

Wijnkisten van topkwaliteit

Wijn en vaker nog champagne wordt vooral gedronken op speciale gelegenheden of om iets speciaals te vieren en zijn daarom uitermate geschikt om als cadeau te laten bezorgen. Wij hebben speciaal voor u wijnkisten samengesteld met wijnen uit Argentinië, Chili, Spanje, Italië, Frankrijk, Zuid-Afrika en Australië. Wij bieden wijnkisten in iedere prijsklasse en verpakken u wijn of champagne geschenk dan ook graag voor u in een luxe wijnkist of houten schuifkistje.

Naar boven